Uhićena osoba koja je po Dobrinji lijepila plakate s Pavelićevim likom

plakati pavelic

Obavještajne službe i MUP kantona Sarajeva napornim radom otkrile su osobu koja je pod okriljem noći lijepila plakate s likom poglavnika Ante Pavelića po sarajevskim ulicama.

Riječ je o devedesetogodišnjem M.Š.  koji je uhićen u ustaškoj uniformi. Šokirani specijalci nisu ni sanjali da je vitalni starac koji im se prišuljao i pokucao na leđa, vjerojatno najstariji, još uvijek aktivni, vojnik iz II svjetskog rata. „Preživio sam zahvaljujući hrani koju su ljudi bacali u kontejnere. No, više nisam mogao – konkurencija je postala neizdrživa, a voda koje je nekad u Sarajevu bilo u izobilju jednostavno je u većem dijelu noći presušila“ – izjavio je ovaj originalni ustaša. „Pa, barem smo toga imali u ratu. Kakvo je ovo vrijeme došlo“ – čudio se M.Š.

Policija još uvijek nije objavila njegovo ime, već je samo priopćeno da potječe iz jedne bosanke općine koju u današnje vrijeme uglavnom naseljavaju pristaše lijevih, građanskih stranki. Ta spoznaja naročito je teško pala M.Š. koji se trenutno nalazi u izraženo depresivnom stanju.

tvrtko.info

Redakcija portala tvrtko.info ovim jamči da je sve gore navedeno u potpunosti izmišljeno, te da će pravi autor lijepljenja plakata sigurno ostati nepoznat (nešto slično kao autor čuvene „svastike“ na poljudskom stadionu).